Proiect de ordonanță de urgență pentru modificarea şi completarea Ordonanţei de Urgență a Guvernului nr. 66/2011 privind prevenirea, constatarea şi sancţionarea neregulilor apărute în obţinerea şi utilizarea fondurilor europene şi/sau a fondurilor publice naţionale aferente acestora.

Publicat la data de 01.02.2019, în consultare până la data de 10.02.2019.

Propunerile, sugestiile și opiniile cu privire la acest proiect legislativ pot fi transmise la adresa de e-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. în termen de 10 zile de la data publicării pe site.

Notă de fundamentare

Proiect de ordonanță pentru reglementarea controlului ex ante efectuat de către autoritățile de management asupra procedurilor de achiziție publică aferente contractelor sau acordurilor cu finanţare europeană.

Publicat la data de 21.01.2019, în consultare până la data de 25.01.2019.

Propunerile, sugestiile și opiniile cu privire la acest proiect pot fi transmise la adresa de e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Nota de fundamentare

 

Republicare proiect de ordonanță de urgență a Guvernului pentru reglementarea controlului ex ante efectuat de către autoritățile de management asupra procedurilor de achiziție publică/sectoriale aferente aferente contractelor sau acordurilor cu finanţare europeană, precum și pentru modificarea și completarea unui act normativ.

Publicat la data de 05.02.2019, în consultare până la data de 14.02.2019.

Propunerile, sugestiile și opiniile cu privire la acest proiect pot fi transmise la adresa de e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Nota de fundamentare

 

 

pdfProiect de Hotarâre de Guvern pentru modificarea anexei nr. 1 la Hotărârea Guvernului nr. 1.486/2005 privind asigurarea pazei şi protecţiei obiectivelor, bunurilor şi valorilor cu efective de jandarmi

Articol unic – În anexa nr. 1 la Hotărârea Guvernului nr. 1.486/2005 privind asigurarea pazei şi protecţiei obiectivelor, bunurilor şi valorilor cu efective de jandarmi, publicată în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 25 din 11 ianuarie 2006, cu modificările şi completările ulterioare, la punctul I litera C “ Obiective ale administraţiei centrale”, poziţia 22.

Publicat la data de 18.01.2019 până la data de 28.01.2018.

Propunerile, sugestiile şi opiniile cu privire la acest proiect pot fi transmise la adresa de e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. în termen de 10 zile de la data publicării pe site.

pdfNota de fundamentare