Beneficiar: CRAFTING SOFTWARE INNOVATION SRL

OctoPlay

 

Valoare: 4.765.691 Lei, din care:
Contribuția Comisiei Europene (FEDR): 2.867.278,35 LEI
Contribuția publică națională (buget de stat): 505.990,29 LEI

Finanțat prin: Programul Operaţional Competitivitate 2014 - 2020

 

 

Cu sprijinul financiar asigurat prin Programul Operațional Competitivitate, Crafting Software Innovation oferă părinților și specialiștilor o aplicație mobilă cu jocuri și exerciții, menită să contribuie la dezvoltarea mai rapidă a abilităților de comunicare socială și imitație pentru copiii cu tulburări de spectru autist sau cu o tulburare de vorbire. OctoPlay promovează educația sub forma conceptului de joc și joacă, fiind astfel de folos copiilor din toate categoriile sociale care necesită atenție specială.

Aplicația pune accentul pe:

  • Recuperarea și învățarea prin joacă acasă și la cabinet;
  • Jocuri și recompense personalizate, dezvoltate cu ajutorul specialiștilor de top în logopedie și analiză comportamentală aplicată pentru maximizarea potențialului;
  • Experiențe inedite în realitate virtuală (VR) și realitate augmentată (AR) pentru a păstra atenția și interesul copilului pentru perioade mai lungi.

De asemenea, pentru luarea în timp util a celor mai bune decizii în procesul de recuperare al copiilor, instrumentul digital de logopedie va oferi specialiștilor și părinților: rapoarte de progres generate automat; evaluarea automată a pronunției prin tehnici de inteligență artificială; librărie extinsă de cuvinte și imagini noi în cadrul exercițiilor; conținut personalizat creat de utilizatori; programe de recompensare configurabile.

Aplicația OctoPlay poate fi descărcată din App Store și Google Play, detalii sunt disponibile la adresa: www.octoplay.io